Grisen överlevde, vad det verkar, julen.

Nu när alla twittrar och är glada över det kanske man ska passa på att skriva lite på den blogg man övergav då i internets begynnelse. Jag menar, det skadar väl inte någon? Eftersom ingen läser den här.

Vad gör jag? Jobbar på, slavar i kök. Gillar jag det? Meh.

Hur går det med mina investeringar? För förvånande har jag lärt mig en hel del. Det kunde man inte tro om man sett vad jag investerat i, och varför, tidigare. Sakta har jag gått mot att bli kompetent. Det jag verkligen lärde mig under den senaste tiden var att jag inte tjänar pengar på att skriva om investerande. Det kan vara roligt, men det ger inte mer pengar till mig.

Man blir också utsatt för folk som vill ha samarbeten av olika slag. Inget fel i det, förutom att det blir tjockt med rekommenderande i bloggosfären och på twitter. Själva innehållet, vilket väl är varför vi skriver, blir hyfsat dolt.

Så, jag har inte skrivit något. Förutom böcker då. Men det är ju det jag ska syssla med när jag blivit rik nog att sluta jobba.

Detta skriver jag nog mest för att jag hade något vitsigt är skriva och tänkte ”Det där gamla kontot kunde man ju använda”. Men vad det var har jag glömt. Nu skrev jag bara för att jag vann kampen i hitta rätt mejl och lösenord för att logga in här. Jag tror det tog en halvtimma och jag blir lika förundrad varje gång – hur överlever man med alla dessa konton man har? Men det kanske bara är jag.

Gott Nytt på alla!

Vill det sig kanske jag skriver något vettigt. Jag kan avslöja så pass som att det inte har varit fel att inte ha sålt av sitt innehav i New Wave det senaste året. ”In Torsten We Trust”, som Kvalitetsaktiepodden uttryckte sig.

Det är inte personen på bilden som skrivit texten. Det är heller inte någon person på bilden. Även fast det är ett riktigt svin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s