nu lägger vi oss kort och försöker hoppa av i tid

Fler än en person undrar väl lite smått vart marknaden tar vägen dessa dagar. Själv har jag saken klart för mig: inte dit jag vill. Snälle lille marknaden, kan du vara vänlig och gå ned? Jag menar inte i just de aktierna jag sitter i, men… Jo, för fan, ta de också. Jag är trött på det som pågår.

De senaste veckorna har jag gjort rockader på mina innehav, dumpat samtliga små innehav och fokuserat innehaven. Jag har även sålt av gamla syndare (NCC, HM, Tobii, Johnson and Johnson) och köpt lite nytt och härligt.

Men jag har inte tänkt att behålla mina nya aktier. Jag kan inte med gott samvete säga att jag vill äga aktier långsiktigt som det ser ut nu (kaos). Jag ligger därför tungt i spelaktier med tio procent stop loss på. Givetvis löste det då ut i Transmedia istället. Jaja, de kan ha sina problem, så många irriterande skyltjävlar som de sätter ut vid villakvarteren runt där jag bor. INGEN ÄR INTRESSERAD AV ATT DU HAR DRAGIT IN BREDBAND, DEN LILLA VIMPELN SER BARA BILLIG UT.

Jodå. Aggressioner.

Sitter med trettio procent aktier igen, och det känns bättre än förut när jag hade så vettigt långsiktiga innehav som jag kunde komma fram till men bara var investerad till under femtio procent.

Låt oss nu se vart det barkar. Förmodligen åt helvete – det är som vi alla vet bara en tidsfråga.

En annan sak: varför skriver jag inte längre? Folk listade ut vem jag var är väl en del av det. En annan är att jag egentligen inte har nåt vettigt att säga just nu. Jag har dessutom en blogg i mitt eget namn som jag lägger ned tid på. Den är inte om investerade (inte den här heller, den är mest om mitt klagande på investerande), men i alla fall.

Håll i den!

Annonser

En reaktion på ”nu lägger vi oss kort och försöker hoppa av i tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s